Banneri

Banneri

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Uudet ihanuudet

Voihan kuppihulluus! En vaan millään voinut vastustaa (taaskaan) Greengaten uutuksia. Onneksi järki tuli mukaan kuvioihin ja tilasin itselleni vain kaksi lattea (vaaleanpunaisilla pilkuilla). Kuvastossa olisi kaikkea ihanaa, mutta maltoin mieleni, ainakin toistaiseksi ;) Mulla alkaa kaapit jo olemaan täynnä näitä ihanuuksia, mutta silti aina jokin uusi kuosi on saatava, on nämä vain sen verran ihania!
Greengaten kuvastossa oli myös ihania sinisiä kuoseja. Sininen ei ole ennen säväyttänyt, mutta nyt ne vetosivat minuun kyllä aivan täysillä. Jos meillä olisi kesämökki, niin sinne olisin niitä ostellut ihan varmasti. Näistä kipposista tulee kyllä jo aivan kesä mieleen, voipi olla, että en malta kauaa tätä harmaata jaksoa, vaan vaihdan pastellisävyt esiin.
Ihanaa Sunnuntaipäivää teille! :)

30 kommenttia:

  1. Kauniita! Tykkään tosi paljon GreenGatesta. Ihanaa sunnuntaita.
    P.S. Blogissani arvonta <3

    VastaaPoista
  2. Greengaten lattekupit ovat valloittavia ja kauniita. Olkoon väri mikä tahansa niin kaikki kelpaa ;) Tuo vaaleanpunainen ja harmaa sopivat täydellisesti yhteen. Pitääkin itse tilata muutama kuppi lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, kaikki greengaten tuotteet ovat valloittavia <3

      Poista
  3. On nuo Greengatet vaan niin vastustamattomia! Itsekin olen jo uudesta kuvastosta katsonut, mitkä mukit tahtoisin ostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku hiljaa, kun ostelee, niin ei kirpaisi niin pahasti ;) Tosin, jos tilata joutuu, niin postikulut kirpaisee aikalailla :(

      Poista
  4. Ihanat, vallankin tuo liina! Ruusut vetoavat minuun täydellisesti! Minua on pidätellyt tilaamasta noita lattemukeja ainoastaan se, että olen miettinyt, onko niistä hankala juoda, kun ei ole kahvaa... Ne kahvalliset ovat todella kalliita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä ei oo hankala juoda, kun tykkään monesti pitää kupista kaksin käsin kiinni. Tosin oikein kuuma juoma saattaa aluksi poltella sormia. Ne kahvallusetkin on ihania, niissä vain on pienempi valikoima :)

      Poista
  5. Ihanan keväistä :) Täytynee itsellenikin hankkia green gaten uutuuksia ;)

    VastaaPoista
  6. Mäkin sain viime viikolla omani <3 Tuo on kyllä ehkä kaunein gg:n lattekuppi ikinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää tykkään myös, värit on just mun lempparit <3

      Poista
  7. Ihanat kupit, täytyyköhän minunkin taas hankkia uudet :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sääkin joudut hommaamaan näitä ihanuuksia ;)

      Poista
  8. Jotenkin tää kevät on otollista aikaa sortua Greengateen :D Vielä oon pysynyt kurissa, mutta tällaset kuvat ei auta yhtään ;) On ne ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Ja mitä enemmän se aurinko kurkkii, niin sitä enemmän vaan houkutus näissä kasvaa ;D

      Poista
  9. Nämä ovat niin viehättäviä <3 tämän kevään kuvasto oli tosi hurmaava pitkästä aikaa :) vaikeus valita millä kasvattaa kokoelmaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä! ♡ Mallisto oli nyt sellainen, että sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin :)

      Poista
  10. Ihania kuvia ja postauksia!! Mulla on jäänyt monta väliin :( Takkaseinästä tuli tosi hyvä! Keittiön uudet matot kans oli löytö! Sopii mun mielestä tosi hyvin :) Ja nämä GG:t, voi huokaus. Aivan ihania! Mulla ei oo vielä yhtään lattea. Aina hypistelen mutta vielä en oo yhtään ostanut. Lahjaksi kyllä useammatkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Gg:t on kyllä koukuttavia, sää oot kyllä hyvin onnistunut välttelemään näitä :D

      Poista
  11. Ihania astioita, koko viime vuoden muiden blogeissa ihailin ja tänä vuonna ei kyllä enää pelkkä ihailu riitä vaan pitää kyllä tilata itsellenikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määkin maltoin hetken olla ostamatta, mutta sitten kun sorruin, niin ostamisesta ei tullut loppua :D

      Poista